Film workshop Teambuilding

Met je collega’s een speelfilm maken.

In deze workshop film maken gaan we een….. speelfilm maken! Ben je met een grote groep van bijvoorbeeld 75 of 100 personen dan maken we een deelscript zodat iedere groep een deel van de film maakt. Ook kleinere groepen zijn welkom uiteraard.

Wat maakt een film workshop leuk is het succesvol als teambuilding activiteit?

Je werkt in teams van 10 samen in één crew. Camera, licht, geluid, productie en natuurlijk acteren. Iedereen heeft een job vóór of achter de camera. Het is allereerst lachen geblazen. Stel je voor wie er de hoofdrol in jouw team heeft?! De bloopers maken we trouwens een apart filmpje van 🙂

Deze workshop voeren we uit op een locatie naar jouw keuze. Of het nu in Antwerpen, Brussel, Gent of Leuve is, we komen naar je toe en nemen alle equipment en toebehoren mee.

Het leuke aan deze workshop film maken is dat je deze workshop ook met een grote groep van 75 of 100 personen of meer kan doen. We hebben ruime ervaring met grote groepen en dan is een film event erg leuk. We maken dan een speelfilm in delen en elk filmteam van 10 personen maakt een eigen deel.

Het hele programma duurt ongeveer 3 uur maar is aan te passen aan jouw wensen.

Bekijk de “making of” video’s hieronder voor een indruk van de workshops.