Stadsspel Hunted of Big Escape?

Escaperooms zijn leuk om te doen als bedrijfsuitstap of teambuilding maar het nadeel is dat je wel binnen zit terwijl het buiten mooi weer is. Geen nood! Nu is er een outdoor escape room die je gewoon in het centrum van Antwerpen, Mechelen of Leuven speelt.

Bedrijfsuitje of teambuilding?

Met een ipad van ons met daarop de speciaal ontwikkelde app kom je voor opdrachten en raadsels te staan die je snel moet oplossen om uit de stad te ontsnappen. Samenwerking is evident en de spanning stijgt naarmate de klok begint te tikken. Dit is De Great Escape of de spannende Hunted Game.

Leuk voor elk bedrijfsuitje of teambuilding. In de games kunnen we details van uw bedrijf verwerken voor een betere betrokkenheid. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw teambuilding event of bedrijfsuitje

Voelen hoe het is als voortvluchtige in een stad. Dit spel is zeer populair en is bovendien gezellig competitief want je kan deelnemen in beide teams. Boek de Hunted game! Op Deze game is op basis van het populaire TV programma “Hunted” op Nederlandse televisie. 

Waar?

Deze leuke stadsspellen zijn te boeken Antwerpen, Leuven, Mechelen, Gent en Brussel.

Klik hier om het formulier in te vullen en direct meer informatie in te winnen over de mogelijkheden.